Libamájpástétom

Hozzávalók

  • 500 g hízott libamáj

  • 1 fej vöröshagyma

  • 4 gerezd fokhagyma

  • 2 ek libazsír

  • só, bors

  • 70 ml aszúbor vagy Marsala bor

Elkészítés

A hagymát durvára vágjuk, a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A májat megtisztítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához, és ezt is megpirítjuk.

 

Beleöntjük a bort, és elpároljuk a folyadékot. Sózzuk, borsozzuk, és botmixerrel pépesítjük. Üvegbe öntjük, és hagyjuk megdermedni, majd hűtőben tároljuk.

Elérhetőségeink

Üzletünk: Lehel Csarnok, 2. emelet

Váci út 9-15, Budapest, 1134

Hétfő:   7.00 -15.00

Kedd - péntek:   7.00 - 17.00

Szombat:   7.00 - 15.00

Tel: 06205401251

Email: attilabaromfibolt@gmail.com

Információk

© 2020, Attila Baromfi.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now