TÖRTÉNETÜNK

1981 óta hozzuk el a friss és minőségi baromfi húst

Boltunk immáron négy évtizede működik sikeresen, amellyel gyerekkori álmunkat valósítottuk meg. Kizárólag magyar háztáji szárnyas hússal foglalkozunk, megválogatott tenyésztőktől, és ellenőrzött forrásból. Hitvallásunk, hogy elérhető áron biztosítsuk a magas minőségű baromfi húst mindenki számára. Újonnan indult kiszállítási lehetőségünkkel peedig azt szeretnénk elérni, hogy minden család friss húshoz jusson Budapesten, mindezt biztonságosan, kényelmesen, otthonról intézve. 

A BOLTRÓL

Első üzletemet a Teleki téri piacon nyitottam meg a 80-as évek elején. Amikor a Lehel téri piacot újranyitották, jó lehetőségnek éreztem a helyszín váltást, így 2002 óta a csarnok 2. emeletén fogadjuk a visszatérő és új vásárlóinkat. Hiszünk benne, hogy az immáron négy évtizedes siker csak maximális törődéssel, odafigyeléssel, és minőségi, friss szárnyas hús biztosításával sikerülhet.

Krámer Attila

ORGANIKUS, SZABAD TARTÁSÚ, GMO MENTES BAROMFI

A szabadtartású szárnyas, ahogy a nevében is van, nem zárt, ipari környezetben nevelkedik, hanem tollasodása, hathetes kora után kiengedik a szabad levegőre. Napközben tetszőleges ideig kapirgál és csipeget, estére pedig visszatér a helyére, védett környezetbe. Ezek a szárnyasok más takarmányon nőnek fel, mint az ipari tápon nevelkedő társaik, élelmük összetételének legalább 70 százaléka kukorica és búza. Fehérjeforrásként is GMO mentes szóját esznek, és az ásványianyag-kiegészítésen kívül semmilyen hozamfokozót, semmilyen antibiotikumot vagy egyéb takarmánykiegészítő kemikáliákat sem kapnak – és nem is kaphatnak.

Elérhetőségeink

Üzletünk: Lehel Csarnok, 2. emelet

Váci út 9-15, Budapest, 1134

Hétfő:   7.00 -15.00

Kedd - péntek:   7.00 - 17.00

Szombat:   7.00 - 15.00

Tel: 06205401251

Email: attilabaromfibolt@gmail.com

Információk

© 2020, Attila Baromfi.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now